Vörös bársony muffin
Hozzávalók
1 tojás
1,25 dl olaj
2,5 dl tej
2 ek piros folyékony ételfesték
30 dkg liszt
1 sütőpor
15 dkg cukor
0,5 ek cukrozatlan kakaópor
Krém
30 dkg Philadelpia krémsajt
20 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
fél citrom leve
Elkészítés
- A nedves hozzávalókat egy tálban összekeverjük, a szárazakat meg egy másikban, végül az egészet robotgép segítségével csomómentesre keverjük.
- Muffinforma mélyedéseit kikenjük margarinnal, 2/3ig töltjük őket a masszával
- Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük
- Hagyjuk a formában hűlni 5 percet,
majd tortarácsra szedve teljesen kihűtjük őket.
- A krémhez a hozzávalókat összekeverjük, majd nyomózsákba töltve díszítjük vele a muffinokat. Tartsuk hűtőben.
|