|
Pilóta keksz
Hozzávalók
50 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
2 tojás
1 sütőpor
kakaó
Krém
20 dkg cukor
2 tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
2 dl tej
10 dkg margarin
Elkészítés:
- A hozzávalókból a kakaó kivételével tésztát gyúrunk, két részre osztjuk, az egyik felébe beledolgozzuk a kakaót. Kinyújtjuk őket és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Megsütjük.
- A krémhez a hozzávalókat a margarin kivételével összekeverjük és lassú tűzön sűrűre főzzük.Tűzről levéve beledaraboljok a margarint, és ha elolvadt, habverővel jól kikeverjük
- Ha teljesen kihűlt a tészta is meg a krém is, akkor összeragasztunk a krémmel egy barna és egy fehér lapot.. Egy éjszakát hagyjuk állni, hogy a lapok puhuljanak

| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Március
H | K | S | C | P | S | V | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
|
| | |
|

Ostoros kalács

Zserbó

Csokoládé szuflé

Vörös bársony muffin

Macskaszem

Csokis-túrós rakott rétes

Túró rudi

Egyszerű sajtos pogácsa

Valentin-napi csokitorta

Joghurtos kókuszszelet

Sajtos hajtovány

Bögrés túrós

Adventi muffin

Párizsi csokis muffin

Kókuszos töltött muffin

Édes tallér

Egérke

Crumble

Cobbler

Almás fánk

Ördögpirula

Kráter szelet

Farsangi fánk

Vendégváró szelet

Angol almás pite
| |
|
|
Nagyon jó ez a recept,