|
Kókuszdió
Hozzávalók
A külsejéhez
30 dkg darált dió
20 dkg barna cukor
1 tojás
5 dkg kakaópor
rumaroma
A belsejéhez
10 dkg margarin
10 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
dióbél
kókuszreszelék
Elkészítés
- A belsejéhez valókat összegyúrjuk és kis golyókat formálunk belőle. Fagyasztóba tesszük, hogy megtartsa alakját.
- Összegyúrjuk a külsejéhez valókat is, ugyanannyi gombócot készítünk belőle, mint a fehér masszából, majd tenyerünkben meglapítjuk, közepébe teszünk egy fehér golyót, majd összegömbölygetjük a barnát a fehérre, mint a szilvásgombócnál.
- Kókuszreszelékben megforgatjuk és hűtőbe tesszük őket.
- Tálalásnál meleg vízbe mártott késsel kettévágjuk és egy fél dióbéllel díszítjük
|
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Március
H | K | S | C | P | S | V | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
|
| | |
|

Ostoros kalács

Zserbó

Csokoládé szuflé

Vörös bársony muffin

Macskaszem

Csokis-túrós rakott rétes

Túró rudi

Egyszerű sajtos pogácsa

Valentin-napi csokitorta

Joghurtos kókuszszelet

Sajtos hajtovány

Bögrés túrós

Adventi muffin

Párizsi csokis muffin

Kókuszos töltött muffin

Édes tallér

Egérke

Crumble

Cobbler

Almás fánk

Ördögpirula

Kráter szelet

Farsangi fánk

Vendégváró szelet

Angol almás pite
| |
|
|