A tészta hozzávalóit összekeverjük és egy tepsibe öntjük. Megszórjuk a vágott dióval. Sütjük. A még meleg tésztát megkenjük mogyorókrémmel.
A tejből, a tojás sárgákból, a cukorból, a lisztből és a pudingporból krémet főzünk, elfelezzük. Az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd kihűtjük őket. A margarint két részre osztjuk és a krémekbe keverjük.
A mogyorókrémmel megkent tésztára kenjük a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártott háztartási keksszel, erre jön a csokis krém, tetejére pedig a vaníliás cukorral kemény habbá vert tejszín
nagyon finom sütemény, csak nem ártott volna a tepsi méreteit megadni, és a kezdő szakácsnők nehezen boldogultak volna a tészta leírásánál, mivel nem alapos.köszi
Nagyon fincsi lett a süti!Én a vágott dió helyett mogyorót,a keksz helyett babapiskótát használtam!
Köszönöm!!!