Palacsintatorta
Hozzávalók
15 db édes palacsinta
baracklekvár
dió
Túrókrém
25 dkg túró
1 vaniliáscukor
1 tojás
cukor izlés szerint
reszelt citromhéj
Elkészítés:
- Kisütjük a palacsintákat, a túrókrémhez a hozzávalókat jól elkeverjük
- Rétegezzük a palacsintát úgy, hogy az egyiket túróval töltjük meg, a másikat pedig megkenjük baracklekvárral és megszórjuk darált dióval.
- Az utolsót csokimázzal vonjuk be.
Tipp: bármilyen szabadon választott töltelékkel tölthető ízlés szerint, én így szeretem a legjobban. Fogyasztható melegen is, de hidegen is nagyon finom.
|
Kedves Zsuzsi!
Nagyon finom recepteket találtam itt. Néhányat már a feleségem el is készitett.
Ps.: Nagyon ismerősnek tetszik lenni:-) Úgy gondolom a Tapolcai Gimnázium tanulója volt valamikor.....
Üdvözlettel: F.GY.