|
Pilóta keksz
Hozzávalók
50 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
2 tojás
1 sütőpor
kakaó
Krém
20 dkg cukor
2 tojás
3 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
2 dl tej
10 dkg margarin
Elkészítés:
- A hozzávalókból a kakaó kivételével tésztát gyúrunk, két részre osztjuk, az egyik felébe beledolgozzuk a kakaót. Kinyújtjuk őket és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Megsütjük.
- A krémhez a hozzávalókat a margarin kivételével összekeverjük és lassú tűzön sűrűre főzzük.Tűzről levéve beledaraboljok a margarint, és ha elolvadt, habverővel jól kikeverjük
- Ha teljesen kihűlt a tészta is meg a krém is, akkor összeragasztunk a krémmel egy barna és egy fehér lapot.. Egy éjszakát hagyjuk állni, hogy a lapok puhuljanak
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2024. Szeptember
H | K | S | C | P | S | V | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
|
| | |
|
Ostoros kalács
Zserbó
Csokoládé szuflé
Vörös bársony muffin
Macskaszem
Csokis-túrós rakott rétes
Túró rudi
Egyszerű sajtos pogácsa
Valentin-napi csokitorta
Joghurtos kókuszszelet
Sajtos hajtovány
Bögrés túrós
Adventi muffin
Párizsi csokis muffin
Kókuszos töltött muffin
Édes tallér
Egérke
Crumble
Cobbler
Almás fánk
Ördögpirula
Kráter szelet
Farsangi fánk
Vendégváró szelet
Angol almás pite
| |
|
|
Nagyon jó ez a recept,