|
Rókafarok
Hozzávalók
5 tojás
30 dkg porcukor
25 dkg margarin
30 dkg liszt
fél sütőpor
2 dl tejföl
2 cs vaníliás cukor
kakaó
1 puncs pudingpor
Elkészítés:
- A tojássárgákat a porcukorral és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejfölt és végül a felvert habot.
- A tésztát 3 részre osztjuk. Egyikbe keverjük a vaníliás cukrot, a másikba a kakaót, a harmadigba a pudingport.
- Két nagyméretű őzgerincformát kivalazunk-lisztezünk, majd a masszát elosztjuk bennük úgy, hogy alulra kerül a fehér, majd a barna, végül a rózsaszín.
- Előmelegített sütőben, lassan sütjük.
- Ha megsült, hagyjuk kicsit hűlni, majd kiborítjuk a formából. Mikor teljesen kihűlt, tetejét megszórjuk porcukorral
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Július
H | K | S | C | P | S | V | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 |
|
| | |
|

Ostoros kalács

Zserbó

Csokoládé szuflé

Vörös bársony muffin

Macskaszem

Csokis-túrós rakott rétes

Túró rudi

Egyszerű sajtos pogácsa

Valentin-napi csokitorta

Joghurtos kókuszszelet

Sajtos hajtovány

Bögrés túrós

Adventi muffin

Párizsi csokis muffin

Kókuszos töltött muffin

Édes tallér

Egérke

Crumble

Cobbler

Almás fánk

Ördögpirula

Kráter szelet

Farsangi fánk

Vendégváró szelet

Angol almás pite
| |
|
|
biztos nagyon fincsi lehet