|
Kókuszdió
Hozzávalók
A külsejéhez
30 dkg darált dió
20 dkg barna cukor
1 tojás
5 dkg kakaópor
rumaroma
A belsejéhez
10 dkg margarin
10 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
dióbél
kókuszreszelék
Elkészítés
- A belsejéhez valókat összegyúrjuk és kis golyókat formálunk belőle. Fagyasztóba tesszük, hogy megtartsa alakját.
- Összegyúrjuk a külsejéhez valókat is, ugyanannyi gombócot készítünk belőle, mint a fehér masszából, majd tenyerünkben meglapítjuk, közepébe teszünk egy fehér golyót, majd összegömbölygetjük a barnát a fehérre, mint a szilvásgombócnál.
- Kókuszreszelékben megforgatjuk és hűtőbe tesszük őket.
- Tálalásnál meleg vízbe mártott késsel kettévágjuk és egy fél dióbéllel díszítjük
|
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Június
H | K | S | C | P | S | V | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
|
| | |
|
Ostoros kalács
Zserbó
Csokoládé szuflé
Vörös bársony muffin
Macskaszem
Csokis-túrós rakott rétes
Túró rudi
Egyszerű sajtos pogácsa
Valentin-napi csokitorta
Joghurtos kókuszszelet
Sajtos hajtovány
Bögrés túrós
Adventi muffin
Párizsi csokis muffin
Kókuszos töltött muffin
Édes tallér
Egérke
Crumble
Cobbler
Almás fánk
Ördögpirula
Kráter szelet
Farsangi fánk
Vendégváró szelet
Angol almás pite
| |
|
|