|
Borzas Kata 2.
Hozzávalók
40 dkg liszt
15 dkg margarin
2 tojás
13 dkg cukor
1 sütőpor
1 dl tej
Töltelék
baracklekvár
15 dkg dió
15 dkg cukor
Elkészítés:
- A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 20 percre a fagyasztóba tasszük, hogy megkeményedjen.
- A darált diót összekeverjük a cukorral.
- Egy kisebb tepsit kivajazunk-lisztezünk, belereszeljük a tészta felét. megkenjük a lekvárral, rázorjuk a cukros diót, végül ráreszeljük a maradék tésztát.
- Előmelegített sütőben közepes lángon megsütjük.
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Április
H | K | S | C | P | S | V | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 |
|
| | |
|

Ostoros kalács

Zserbó

Csokoládé szuflé

Vörös bársony muffin

Macskaszem

Csokis-túrós rakott rétes

Túró rudi

Egyszerű sajtos pogácsa

Valentin-napi csokitorta

Joghurtos kókuszszelet

Sajtos hajtovány

Bögrés túrós

Adventi muffin

Párizsi csokis muffin

Kókuszos töltött muffin

Édes tallér

Egérke

Crumble

Cobbler

Almás fánk

Ördögpirula

Kráter szelet

Farsangi fánk

Vendégváró szelet

Angol almás pite
| |
|
|