|
Kosaras tészta-csokis
Hozzávalók
10 dkg cukor
18 dkg margarin
2 tojás
40 dkg liszt
fél sütőpor
Töltelék
30 dkg cukor
2 tojás
3 evőkanál tej
2 evőkanál liszt
3 kanál kakaó
7 dkg margarin
Elkészítés:
- A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk vékonyra és akkorára szaggatjuk, amekkora a kosárka, és belenyomkodjuk
- Kivajazott, lisztezett kosárkákban megsütjük (babnehezék!)
A megsült kosárkékat még forrón kiszedjük a formából
- A krémhez a cukrot a tejjel, liszttel, kakaóval és a tojással felfőzzük, majd amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint és a kosárkákban töltjük
Másnapra puhul
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Március
H | K | S | C | P | S | V | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
|
| | |
|
Ostoros kalács
Zserbó
Csokoládé szuflé
Vörös bársony muffin
Macskaszem
Csokis-túrós rakott rétes
Túró rudi
Egyszerű sajtos pogácsa
Valentin-napi csokitorta
Joghurtos kókuszszelet
Sajtos hajtovány
Bögrés túrós
Adventi muffin
Párizsi csokis muffin
Kókuszos töltött muffin
Édes tallér
Egérke
Crumble
Cobbler
Almás fánk
Ördögpirula
Kráter szelet
Farsangi fánk
Vendégváró szelet
Angol almás pite
| |
|
|
Francia drazséval díszítve a telején, mutatós.