|
Jugoszláv pite
Hozzávalók
50 dkg liszt
15 dkg margarin
15 dkg cukor
1 tojás
1 sütőpor
1 citrom reszelt héja
kevés tej
Krém
0,5 l tej
3 ek liszt
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 citrom leve és héja
1 ek kakaópor
porcukor
Elkészítés:
- A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. 3 lapot sütünk belőle.
- A krémhez a tejet felfőzzük aliszttel, majd kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, és a kihűlt tejes krémhez adjuk. Megfelezzük, az egyik felébe keverjük a kakaóport, a másikba a citrom levét és héját.
- Az alsó lapra kenjük a kakaós krémet, ráteszünk egy lapot, arra kenjük a citromos krémet, végül egy lappal zárjuk a sort. Tetejét meghintjük porcukorral (bevonhatjuk csokimázzal is)
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Február
H | K | S | C | P | S | V | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 01 | 02 |
|
| | |
|
Ostoros kalács
Zserbó
Csokoládé szuflé
Vörös bársony muffin
Macskaszem
Csokis-túrós rakott rétes
Túró rudi
Egyszerű sajtos pogácsa
Valentin-napi csokitorta
Joghurtos kókuszszelet
Sajtos hajtovány
Bögrés túrós
Adventi muffin
Párizsi csokis muffin
Kókuszos töltött muffin
Édes tallér
Egérke
Crumble
Cobbler
Almás fánk
Ördögpirula
Kráter szelet
Farsangi fánk
Vendégváró szelet
Angol almás pite
| |
|
|
Dehogy volna harag , megertelek a terhesseg az egy nagy teher es ilyenkor idegesebb a mama, de majd figyeljel oda ne sokat edd magad ne menyen a babara az idegesseg mindent dobjal a hatad moge a pici baba veget meg magad veget , nem dolgozol te hiaban , nagyon ugyes vagy es kivanom hogy sok ero egeszseg legyen neked meg a picibabanak minden jot az egesz csaladnak.
Birod torolni a hozzaszolasokat , meg mindeg ugy vedd ha valaki rosszat ir az csakis irigy rad !
udv zsuzsa Szerbiabol !