|
Diós brownie
Hozzávalók
22 dkg margarin
2 dl víz
4 evőkanál kakaó
25 dkg liszt
20 dkg cukor
1 evőkanál szódabikarbóna
1 dl natúr joghurt
2 tojás
1 vaníliás cukor
A tetejére
12 dkg margain
egy marék durvára vágott dió
1 vaníliás cukor
12 dkg cukor
4 evőkanál kakaó
6 evőkanál natúr joghurt
Elkészítés
- A vizet a margarinnal és a kakaóval felforraljuk. Tűzről levéve hozzáadjuk a cukrot, a lisztet és a szódabikarbónát, végül a joghurtot, a tojást és a vaníliás cukrot.
- kb 30X25ös tepsit kikenünk margarinnal+lisztezünk és belesimítjuk a tésztát. Előmelegített sütőben, kb 200 fokon megsütjük.
- A bevonathoz valókat a dió kivételével megmelegítjük, amíg a cukor elolvad benne. Ekkor hozzáadjuk a diót is és bevonjuk vele a meleg tésztát. Ha a bevonat megszilárdult, szeleteljük.
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2025. Január
H | K | S | C | P | S | V | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 |
|
| | |
|
Ostoros kalács
Zserbó
Csokoládé szuflé
Vörös bársony muffin
Macskaszem
Csokis-túrós rakott rétes
Túró rudi
Egyszerű sajtos pogácsa
Valentin-napi csokitorta
Joghurtos kókuszszelet
Sajtos hajtovány
Bögrés túrós
Adventi muffin
Párizsi csokis muffin
Kókuszos töltött muffin
Édes tallér
Egérke
Crumble
Cobbler
Almás fánk
Ördögpirula
Kráter szelet
Farsangi fánk
Vendégváró szelet
Angol almás pite
| |
|
|