|
Rókafarok
Hozzávalók
5 tojás
30 dkg porcukor
25 dkg margarin
30 dkg liszt
fél sütőpor
2 dl tejföl
2 cs vaníliás cukor
kakaó
1 puncs pudingpor
Elkészítés:
- A tojássárgákat a porcukorral és a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a tejfölt és végül a felvert habot.
- A tésztát 3 részre osztjuk. Egyikbe keverjük a vaníliás cukrot, a másikba a kakaót, a harmadigba a pudingport.
- Két nagyméretű őzgerincformát kivalazunk-lisztezünk, majd a masszát elosztjuk bennük úgy, hogy alulra kerül a fehér, majd a barna, végül a rózsaszín.
- Előmelegített sütőben, lassan sütjük.
- Ha megsült, hagyjuk kicsit hűlni, majd kiborítjuk a formából. Mikor teljesen kihűlt, tetejét megszórjuk porcukorral
| |
|
|
Ha írni akarsz nekem...... |
| |
|
2024. Május
H | K | S | C | P | S | V | 29 | 30 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 |
|
| | |
|
Ostoros kalács
Zserbó
Csokoládé szuflé
Vörös bársony muffin
Macskaszem
Csokis-túrós rakott rétes
Túró rudi
Egyszerű sajtos pogácsa
Valentin-napi csokitorta
Joghurtos kókuszszelet
Sajtos hajtovány
Bögrés túrós
Adventi muffin
Párizsi csokis muffin
Kókuszos töltött muffin
Édes tallér
Egérke
Crumble
Cobbler
Almás fánk
Ördögpirula
Kráter szelet
Farsangi fánk
Vendégváró szelet
Angol almás pite
| |
|
|
biztos nagyon fincsi lehet